Notícies de

Rafa Nadal s’abraça a la copa, la desena que conquereix a París, la qual cosa el ratifica com un esportista de llegenda.

COMPETICIÓ OBERT DE FRANÇA

Nadal, una llegenda inigualable

Conquista el seu desè Roland Garros al derrotar en la final Wawrinka i és el primer tenista que guanya deu vegades el mateix Grand Slam || El torneig li va dedicar un homenatge per la gesta

Àlex Màrquez celebra la victòria a Montmeló amb tot el seu equip.

MUNDIAL: GP DE CATALUNYA

Marc i Àlex freguen un nou doblet

El petit de la saga venç en la segona carrera en Moto2 i el gran acaba segon darrere de Dovizioso || Els dos germans ja van guanyar a Montmeló el 2014

El periodista radiofònic Jordi Basté va rebre el Premi Parell d’Ous de Plata, en una jornada en la qual els més petits van gaudir del contacte directe amb les gallines.

TRADICIONS

La Fira de l'Ou, amb rècord de visitants

Més de 5.000 persones en la 21a edició del certamen de Sant Guim de Freixenet || Jordi Basté, premi Parell d’Ous de Plata, va dir que “els ous són els protagonistes polítics a Catalunya”

Les jugadores de l’Associació Lleidatana, amb el trofeu que les acredita com a campiones de la Copa Catalana.

HANDBOL COPA CATALANA

L'Associació Lleidatana, campió de Copa!

L’Associació derrota l’OAR Gràcia en una final que va controlar de principi a fi per la seua superioritat física || Conquista el trofeu després de vuit temporades

Els jugadors del Vallfogona posen després d’aconseguir l’històric ascens.

TERCERA CATALANA

El Vallfogona fa història

L’empat a casa obtingut davant del Térmens en un partit molt disputat fa bo el resultat de l’anada || Els de la Noguera aconsegueixen l’ascens a Segona Catalana per primera vegada