Notícies de

El Madrid no perdona

Goleja el Deportivo amb gols de Bale, Casemiro i Kroos en una nit nefasta per als locals || Andone va fallar un penal i Sergio Ramos va acabar expulsat

CICLISME VUELTA A ESPANYA

Lampaert, nou líder

El ciclista belga va saltar del grup a pocs metres de la meta, que va creuar en solitari per enfundar-se el mallot roig || Lleida protagonitza avui part del recorregut

Els blaugranes van jugar ahir sense els noms a la samarreta, que van ser substituïts per la paraula ‘Barcelona’ en honor a les víctimes de l’atemptat terrorista de dijous passat a les Rambles.

EL MILLOREL PITJOR

Messi els guia a un triomf fàcil

L’argentí, que va enviar tres pilotes al pal, va ser el líder d’un Barça que va recuperar part de l’autoestima perduda davant del Madrid || Els dos equips van recordar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Formació inicial del Pardinyes en l’amistós que va jugar ahir a Barbastre.

FUTBOL PRETEMPORADA

Bon empat del Pardinyes

Les jugadores de David Viñes van acusar el cansament del dia anterior davant l’Espanyol en la visita a Barbastre || El Peña Ferranca juga a la seua categoria

El FC Borges es va mostrar molt superior al rival durant la primera meitat i va aconseguir arribar al descans amb un avantatge de 0-2.

COPA CATALUNYA

El Borges jugarà la final

Després d’una espectacular primera part, l’equip de les Garrigues va patir per endur-se la victòria || Amb aquest triomf els de Lleida jugaran amb el Parets, que va vèncer 0-2 el Marca de l’Ham

La UE Tàrrega va tenir opcions d’emportar-se el partit però va haver d’esperar a la tanda de penals.

COPA LLEIDA SEMIFINAL

El Tàrrega, a la final amb l'EFAC

Va eliminar el Balaguer a la tanda de penals || El porter local va ser el jugador més destacat del partit