Notícies de

Dolors Safont Boira

Ha tornat a la casa del Pare, el dia 26 d’agost del 2017, als 84 anys, després de rebre els S.S. i la B.A.

Nierga pugna amb un jugador del Deportivo Aragón en una de les jugades del partit d’ahir al Camp d’Esports.

“Hi ha hagut opcions fins al final”

Gerard Albadalejo considera positiu que l’equip encara segueixi invicte || El tècnic valora que el Lleida s’hagi sobreposat al cop d’encaixar l’1-1 al cap de pocs minuts del gol d’Iván Agudo

Felisa Pons Bresolí

Ha mort cristianament, el dia 27 d’agost del 2017, als 100 anys.

Els jugadors de l’EFAC Almacelles celebren la victòria de la Copa Lleida Amateur després de superar la UE Tàrrega 0-2.

L’EFAC es proclama campió

El partit va ser molt disputat malgrat la diferència de categoria || Els gols de l’equip d’Almacelles van arribar a un minut per al final i van deixar sense temps de resposta la UE Tàrrega