Notícies de

El Lleida B va ser millor a la primera part però després del descans, i amb un menys, va sucumbir davant d’un bon San Cristóbal.

Massa càstig per al Lleida B

Els homes d’Ismael Mariani cauen amb contundència al seu camp davant del San Cristóbal || Després de ser superiors a la primera part, en els últims minuts van rebre un correctiu excessiu

Revelen els 'papers del Paradís'

INVESTIGACIÓ PERIODÍSTICA

L’exalcalde Xavier Trias i l’excomponent de Mecano José María Cano, entre els suposats beneficiaris de paradisos fiscals || Hi apareixen també Isabel II i els cantants Bono i Madonna

El Borges va aconseguir, després de dos empats consecutius, una victòria merescuda.

EL MILLOREL PITJOR

El Borges obté un gran triomf

Els de les Garrigues remunten el matx a Vila-seca || Els gols de Gerard i Torné i les parades de Xammar, les claus

Una jugadora de l’AEM mira d’entrar a l’àrea rival.

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL FEMENINA

Triomf incontestable de l'AEM

L’AEM es va emportar un partit en el qual el vent va ser protagonista || Les lleidatanes no van donar opcions al Sant Gabriel, que no va anotar fins al 89

L’EFAC Almacelles va perdre una ocasió important d’atansar-se al liderat amb l’empat del Martinenc a Alpicat.

Derrota dolorosa de l'EFAC

Els roig-i-negres van acabar la primera meitat perdent 2-0 i van aconseguir empatar en els últims minuts || Els lleidatans denuncien que un jugador i un tècnic van ser agredits al túnel