Notícies de

Un jugador del Lleida Esportiu B pugna amb la pilota davant d’un del Vila-seca sota l’atenta mirada de l’assistent arbitral.

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida B no passa de l’empat

Els jugadors d’Ismael Mariani van ser superiors i es van avançar a la primera meitat || A la segona part, el Vila-seca va aconseguir un empat que deixa els lleidatans vuitens a la classificació

Una jugadora de la selecció catalana intenta tallar l’avanç d’una francesa.

TEMPS EXTRA FUTBOL SALA

Va celebrar en gran a Cervera el seu sisè títol

Ha començat el Campionat del Món femení de futbol sala amb dotze seleccions, entre les quals Catalunya || El combinat català va obrir la competició guanyant França 3-2

Kraker, en foto d’arxiu, va ser de les poques que ahir van sobresortir en el Cadí, amb Ramirez.

LLIGA FEMENINA

Reaccionen massa tard

El Cadí encadena la segona derrota, cinquena de la temporada, i s’allunya del seu objectiu coper || La reacció a l’últim quart, amb un parcial de 5-25, no va ser suficient per remuntar el matx