Notícies de

Ens volen dividits

TRIBUNA

Alcalde d’Agramunt. Diputat del GrupParlamentari Republicà al Parlamentde Catalunya

El jugador del Balaguer Genís dispara davant la pressió de dos rivals, en una acció del partit d’ahir.

EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer frena el líder

Els de la Noguera van ser millors i van merèixer la victòria, però jugant amb un menys va ser impossible || Els rojos es van avançar dos vegades i van empatar al final d’un partit trepidant

Juanto acaba de marcar el 2-0, al límit del descans. El jugador celebra el primer gol amb la samarreta del Lleida, amb Fernando Pumar anant a abraçar-lo.

LA CONTRACRÒNICA

El futbol és el que té

Gerard Albadalejo qualifica el partit de l’equip com a “complet” amb la diferència que, en aquesta ocasió, sí que hi va haver gols || El tècnic insisteix a anar pas a pas i ja pensa en el Llagostera

Borja Comenge no va poder canviar el rumb del partit.

Un altre pas en fals de l'Actel Lleida

L’Actel Lleida cau a la pista d’un dels cuers de la categoria i continua sense assegurar-se la permanència || Un horrible primer quart va marcar l’esdevenir del partit a Azpeitia

Els uròlegs Pep Auguet i Ricard Recasens, amb l’aparell que permet utilitzar la nova tècnica.

SALUT INNOVACIÓ

Tècnica pionera a Lleida per eliminar grans pedres del ronyó sense cirurgia

L’Hospital Vithas Montserrat ha implantat una nova tècnica que permet eliminar les pedres que es formen al ronyó i que són de gran mida sense la necessitat d’una intervenció quirúrgica. El procediment, que també ha incorporat recentment l’Arnau, polvoritza el càlcul amb un làser que s’introdueix pel conducte de l’orina.

Nil Arcarons, vencedor a la categoria MXElit, durant la prova.

MOTOCICLISME CAMPIONAT DE CATALUNYA

L'elit se cita a Ponts

El motocròs va reunir un centenar de pilots en vuit categories

El Borges va fer un gran partit per vèncer el Martinenc després de tres derrotes consecutives.

Victòria de prestigi del Borges

Els locals remunten al Martinenc a la segona part || Els gols de Montoy i Torné i la defensa, claus