Notícies de

Saül Craviotto i Cristian Toro, al costat dels hongaresos i serbis, que van ser or i bronze, respectivament.

PIRAGÜISME ESPRINT

Craviotto, plata mundial

Segon lloc, al costat del gallec Cristian Toro, a la final de K2 200, en la qual es va imposar el duo hongarès || Vuitena medalla per al lleidatà en els campionats

Les jugadores del Barça celebren la Copa Catalunya Femenina guanyada ahir a l’Espanyol al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.

El Barça guanya a Tàrrega

Goleja a Tàrrega l’Espanyol (7-0) i es proclama campió de la Copa Catalunya Femenina || Encarrila la final amb quatre gols abans de la mitja hora i sentencia després del descans

Fernando Cano abraça Josimar Quintero, amb Artiles a la dreta, tres dels nous jugadors.