La llarga polèmica del gasoil

Va començar amb la seua ‘demonització’ pel ‘dieselgate’ || Les vendes de cotxes amb aquest carburant cauen davant la gasolina

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida defensa el seu fortí

L’equip de Gerard Albadalejo, que ha guanyat els dos partits que ha disputat al Camp d’Esports, rep avui l’Ebro (19.00) || Els dos conjunts vénen de superar la primera ronda de la Copa

Petits i grans busquen palletes d’or al riu mitjançant l’antic procés de tamisat.

LLEURE HISTÒRIA

Buscadors d’or per un dia

El Centre d’Interpretació de l’Or de Balaguer atansa fins dimarts la forma tradicional de trobar aquest metall || Després de l’èxit dels tallers d’estiu, que van esgotar reserves a principis d’agost

Jugadors del Tàrrega, després d’encaixar un dels gols del seu rival, ahir al camp del Vista Alegre.

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega cau golejat a domicili

El Vista Alegre guanyava 3-0 al minut 21 i va anar al descans amb 4-0 || Dani Vargas va marcar el gol de l’honor al 80

Maialen Chourraut, durant la seua participació d’ahir al Parc del Segre, que li va valer una medalla de plata.

PIRAGÜISME COPA DEL MÓN D?ESLÀLOM

Plata per a Chourraut

La palista basca establerta a la Seu d’Urgell és segona en K1 i guanya la seua setena medalla al Parc del Segre || Núria Vilarrubla acaricia el podi en el C2 mixt i Travé és novè en el C1

El davanter del València Rodrigo, que va ser l’autor del segon gol espanyol, intenta endur-se la pilota davant de Stones.

FUTBOL LLIGA DE NACIONS

Luis Enrique debuta en gran

Guanya Anglaterra a Wembley en l’estrena al capdavant de la selecció amb un joc prometedor després del fracàs a Rússia || Saúl i Rodrigo van remuntar i De Gea va reivindicar-se

Els jugadors del Mollerussa celebren un dels dos gols aconseguits ahir a Cambrils.

Inici impol·lut del Mollerussa

Va vèncer el Cambrils a domicili i suma dos triomfs en les dos jornades disputades || Va dominar la primera part i, després de l’empat local, va decidir el matx un gol d’Álvaro a la recta final

Plantilla amb la qual l’At. Castellserà afronta una nova temporada a Segona Catalana, amb la permanència com a objectiu.

FUTBOL SEGONA CATALANA

La permanència com a meta

At. Castellserà. El club de l’Urgell, amb una plantilla a la qual ha incorporat vuit fitxatges, espera continuar a Segona un any més i millorar la classificació del curs anterior

Els ‘Hippos’ de Zum-Zum van meravellar els més petits.