Notícies de

Un grup de participants de la prova de tres quilòmetres, que s’estrenaven en la present edició, instants després de la sortida.

CURSA DELS TEMPLERS CARRERES POPULARS

Els Templers conquisten Lleida

Àlex Méndez i Anna Artal, campions de la prova amb més de 800 atletes || La novetat aquest any va ser un recorregut de 3 km en el qual Sergi Pascual i Zoe Escobar van ser els més ràpids

Leo Messi s’encara amb Sergio Ramos després de ser agredit pel defensa blanc dissabte passat.

Messi, el rei dels clàssics

L’argentí és el futbolista que més vegades ha guanyat en territori blanc al segle XXI, amb nou triomfs a la Lliga, un a la Champions i dos a la Copa || Es va estrenar davant del Madrid amb 18 anys

L’antiga església de Penelles va obrir ahir per primera vegada com a sala d’exposicions després que l’ajuntament la rehabilités per donar-li aquest nou ús.