Notícies de

Benzema és felicitat per Ceballos i Bale després de salvar l’equip d’un altre daltabaix.

Benzema salva els mobles

Un gol del francès al minut 89 evita una nova entrepussada al Bernabéu || L’Osca s’avança als dos minuts de joc i, amb el 2-1, aconsegueix empatar

Un jugador de l’EFAC pugna amb un adversari pel control d’una pilota dividida.

EL MILLOREL PITJOR

Punt amb gust de victòria de l'AEM

Els de Paco Márquez recuperen sensacions i juguen un bon partit || L’empat a Manresa els col·loca vuitens, a onze punts del líder, el Viladecans

Els jugadors del Balàfia Badia i Baiget pugnen pel control de la pilota amb dos jugadors de l’Albi en una acció del partit.

L'Albi es despenja

La derrota a casa situa els de les Garrigues a vuit punts del segon classificat, l’Alcarràs || El Balàfia es referma en la quarta posició de la taula i s’ajusta la lluita per la tercera plaça

Els jugadors del Lleida celebren el gol de Juanto al cap de pocs minuts de començar el partit, però que tampoc va servir per guanyar.

Joan Carles Oliva: "Hem tocat fons"

Joan Carles Oliva admet que la derrota a Alcoi ha fet molt mal, però no llança encara la tovallola || El tècnic assumeix que cada vegada queda menys marge malgrat que encara tot és possible