Notícies de

Joan Carles Oliva, amb gest seriós ahir a la sala de premsa, després del partit contra l’Eixea.

Oliva ajorna la seua dimissió

El tècnic es ratifica en el que va anunciar divendres i creu que fer un “pas al costat” és el millor per revertir la situació de l’equip || Espera una reunió amb el president per fer-la efectiva

Roger Canadell colpeja la pilota ahir durant el partit davant del Júpiter.

EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC, en caiguda lliure

Va començar guanyant però mai va tenir el control del partit i el Júpiter va remuntar || Els locals tan sols han sumat un punt dels últims dotze disputats

Mollerussa va gaudir ahir de l’estrena a Ponent de l’Orquestra Ars Medica, integrada per metges.

MÚSICA CONCERT

Els metges es posen en solfa

L’església parroquial de Mollerussa acull l’estrena a Ponent de l’Orquestra Ars Medica || Una formació de cambra integrada per professionals del món sanitari

El jugador del Tàrrega Solé, en el moment en què es disposa a batre el porter del Vilanova per fer pujar el definitiu 1-1 al marcador.

El Tàrrega perdona

Els locals van malgastar moltes ocasions clares per aconseguir els tres punts, especialment a la primera part || Solé va neutralitzar el matiner gol del Vilanova, obra de Codina al minut 1