Notícies de

Lewis Hamilton celebra el triomf al Gran Premi de Mèxic.

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

Hamilton haurà d'esperar

Guanya a Mèxic però encara no és campió després que Bottas acabi en tercera posició || Carlos Sainz acaba tretzè malgrat haver sortit setè

La manifestació constitucionalista d’ahir al passeig de Gràcia de Barcelona, que va congregar diversos milers de persones.

ESNOTICIA

Milers de partidaris de la unitat d'Espanya demanen concòrdia i democràcia

Manifestació a Barcelona amb 80.000 assistents amb el suport de Cs, PSOE i PP || Milers de partidaris de la unitat d’Espanya es van manifestar ahir a Barcelona per demanar concòrdia, democràcia i el final del procés. Unes 80.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, i 400.000 segons l’entitat organitzadora, Societat Civil Catalana, es van concentrar al passeig de Gràcia. La concentració va comptar amb el suport de Cs, PSC-PSOE i el PP.

Tot l’equip de Marc Márquez celebra l’onzena victòria de la temporada del lleidatà, que deixa la Triple Corona molt a prop, així com el rècord de punts de Lorenzo.

Marc no afluixa i Àlex, a esperar

El gran dels Márquez aconsegueix l’onzena victòria i ja està a només 9 punts del rècord de punts de Lorenzo || El seu germà, vuitè, veu retallat el seu avantatge al Mundial

Wendell Davis llança a cistella per sobre d’Oier Ardanza, Khalifa Diop i el seu company Pol Domingo.

LEB PLATA ILERDAUTO NISSAN PARDINYES - GRAN CANÀRIA B

Nova entrepussada a casa del Pardinyes

El Pardinyes encaixa una nova derrota al Barris Nord, contra un filial del Gran Canària que va deixar el duel encarrilat al primer quart || Va millorar abans del descans, però no va poder remuntar

Àlex Joseph, que va ser molt combatiu i va donar l’assistència del 2-1 a Oriol Vives, intenta superar Aniol Mangas durant el partit d’ahir.

ELS DETALLS

Dos punts més que volen per al Lleida Llista

El Lleida Llista cedeix un empat davant el Girona malgrat avançar-se en quatre ocasions || Un penal que havia de ser anul·lat i la desena falta quan el rival jugava en inferioritat eviten la tercera victòria

Adri León salta per sobre de la defensa de l’Atlètic Llevant.

ELS DETALLS

CRÓNICA. Liderat del Lleida sense gols

El Lleida es manté al capdavant de la classificació malgrat cedir un empat amb un bon Atlètic Llevant || La fulgurant arrancada blava no va tenir continuïtat