Notícies de

El viguès Jorge Casales va ser el dominador de la prova estatal, que per primera vegada es va disputar a Aitona.

Sorpresa a l'Estatal de trial d'Aitona

El viguès Jorge Casales s’emporta la prova inaugural batent el gran favorit, Adam Raga, en absència de Toni Bou || El lleidatà Sergio Ribau puja al segon lloc del podi de TR2

Liberto abraça Xemi després de marcar aquest el gol que va suposar la tranquil·litat en el segon temps.

ELS DETALLS

Golejada balsàmica del Lleida Esportiu

Després d’un discret primer temps i en una gran segona part, el Lleida goleja un Badalona que va jugar amb deu jugadors des del minut 60 || Dos gols de Xemi i un altre de Raúl González enganxen de nou els de Molo en la lluita per entrar en el ‘play-off’

Luka Jovic, que va tancar el compte del Madrid, celebra el seu gol amb Fede Valverde.

Gols després del KO coper

El Madrid es refà de l’eliminació remuntant a un Osasuna que va marcar primer || L’àrbitre va perdonar l’expulsió a Ramos per una dura entrada

Exterior de la casa en què residia la víctima assassinada a Lugo.

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Assassinades dos dones a Lugo i a Granada

Detinguts com a presumptes autors la parella d’una víctima i l’ex de l’altra || Els granadins guarden un minut de silenci

Un jugador de l’EFAC lluita pel control de la pilota amb un jugador rival.

TERCERA ARAGONESA

Derrota 'in extremis'

Els de Mariani van igualar el partit després d’anar perdent 2-0 || A l’aconseguir l’empat, els lleidatans no van saber mantenir el control del matx