Notícies de

L’Atlètic Lleida va aconseguir la primera victòria de la temporada al derbi lleidatà amb l’Alcarràs.

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Primer triomf de l'Atlètic Lleida

Els de Mariani es refan de l'àmplia derrota contra el Mollerussa i superen l'Alcarràs || Els visitants continuen sense guanyar després d'haver perdut també a la jornada inicial

Malik Miller busca un company a qui passar la pilota després de capturar-la en un rebot.

BÀSQUET LEB PLATA

Nervis i derrota en el debut

El Pardinyes perd amb el Cornellà en el retorn de la Lliga al Barris Nord, que va comptar amb 300 espectadors || Els col·legiats van assenyalar 7 tècniques i Gerard Encuentra va acabar expulsat

Vinicius Toledo intenta llançar cistella davant de la defensa de Logan, que el va superar clarament.

La Lliga se li

El Força Lleida encadena el vuitè any sense guanyar el títol || Força la pròrroga gràcies a un parcial de 20-4 al final del quart període, però no pot contra el Girona a Balaguer