Les escoles de dansa es concentren a la plaça Ricard Viñes per exigir al Govern la seua reobertura.

Unes 150 persones es concentren a la plaça Ricard Viñes de Lleida per exigir al Govern reprendre la seua activitat presencial || Sol·liciten ajuts directes per al sector i denuncien que estan oblidades

Mendiburu va tornar a ser decisiu per al seu equip.

BÀSQUET LEB PLATA

Victòria amb remuntada

El Pardinyes es reposa a un mal primer quart i de l'arrancada de la segona meitat per tombar un rival directe || Balastegui i Mendiburu, els líders

Acció que va acabar amb el gol del Lleida, a la recta final del partit, ahir a l’estadi Johan Cruyff.

El Lleida cau per la mínima a Llagostera (1-0)

El Lleida cau per la mínima a Llagostera (1-0) després d'encaixar un gol a pilota parada al començament i és incapaç de remuntar el partit || Els de Molo van anar de menys a més i van dominar la segona part, però no van tenir encert en la rematada