Notícies de

Imatge dels assistents a la cursa i la caminada que es va celebrar ahir a Balaguer en el marc de la festa del Posa’t la Gorra.

MUNICIPIS ACTIVITATS

Onada de solidaritat a Balaguer al Posa't la Gorra

Recapten més de 20.000 euros al Posa't la Gorra per a la lluita contra el càncer infantil || Unes mil persones a la caminada i Gorra d'Honor per a Lluís Cortés per la seua implicació en la festa

Els llistats celebren un dels gols de la primera meitat.

ELS DETALLS

El Llista guanya

Venç a Manlleu amb més patiment del que s'esperava després d'arribar al descans dominant per 0-4 || Dos gols de Selva en els dos últims minuts segellen la segona victòria que el manté invicte

El jugador del Solsona Junyent controla una pilota ahir durant el partit a Tàrrega.

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Doblet guanyador de Hichem

L'atacant dona la victòria al Tàrrega, que suma els primers punts de la temporada || Els seus dos gols, juntament amb el del Solsona, van arribar en deu minuts bojos a l'inici de la segona meitat

Una vintena d’aficionats es van desplaçar per animar l’equip.

ELS DETALLS

Primera victòria del Lleida Esportiu

El Lleida pateix però pot sumar 3 punts en la sisena jornada de Lliga després d'una setmana convulsa i gràcies a un penal transformat per Araujo en l'afegit || El Tarassona va tenir les millors ocasions, però va pagar la falta d'encert davant de Vila i va acabar amb 10

Una de les carreres que es van disputar ahir al Circuit del Parc de la Serra.

AUTOMOBILISME CAMPIONAT D?EUROPA D?AUTOCRÒS

Mollerussa atorga títols

El Circuit del Parc de la Serra va decidir els títols continentals en totes les categories || Ares Lahoz va entrar a la final en la categoria de Bugui 1.600