Juliana Canet: "Vaig deixar Twitter perquè em rebentava la tranquil·litat, tant d'odi"

Popular des de ben jove per ser creadora de continguts a plataformes com Youtube i Instagram, amb només 22 anys Juliana Canet ja ha conquistat altres mitjans com la televisió i la ràdio. Es tracta d’una de les influencers contemporànies del nostre país, amant de la literatura catalana i impulsora també d’aquesta llengua a internet.

Recorrent monuments d’Agramunt indicats en el marc del projecte ‘Camins de Riella’

Enllestits el nou centre de serveis, les pistes de pàdel, el pump track o la rehabilitació del poliesportiu, projecten una instal·lació de generació elèctrica per a autoconsum o un carril bici Golmés-Mollerussa

Cristina Peña intenta anotar davant d’una jugadora de l’Helios.

BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Arriba la primera victòria

El CB Lleida venç l'Helios de Saragossa gràcies a un gran tram final de partit || Pilar Comella lidera l'equip amb 23 punts i 24 de valoració

Temps de llegums

La tardor convida a estar més pausats a l’entorn d’una bona taula amb menjars calentons i de xup xup

Jepi Selva, que va rebre un cop al cap en els primers minuts, amb gest seriós durant el partit.

Cau el campió

El Lleida Llista comença amb una derrota la defensa del títol continental que ha guanyat les tres últimes edicions || Els de Folguera arriben amb avantatge 1-2 al descans, però el Poiré Roller del lleidatà Jaume Bartés remunta el marcador en els últims minuts