El certamen va reunir més de mig centenar d’expositors (esquerra) i l’alliberament d’un xoriguer per part dels Agents Rurals (dreta).

MUNICIPIS CERTÀMENS

Una Fira del Medi Ambient de Tàrrega d'alta volada

L'alliberament d'aus protegides va ser un dels actes més concorreguts de la 22 edició del certamen, que va reunir un nombrós públic || Els expositors, satisfets amb les vendes el cap de setmana

Els jugadors i l’afició local celebren el gol de penal d’Álex Fernández que va significar l’1-0, davant la desesperació del porter blau Iñaki Álvarez.

ELS DETALLS

Salven un punt

El Lleida torna a empatar després de remar a contracorrent per un gol de penal just abans del descans || El central Armau Gaixas va marcar a la sortida d'un un córner i seus són dos dels quatre gols anotats pels blaus en les set jornades de Lliga

Les activitats van tenir com a escenari el Palau de Margalef de Torregrossa.