SEGRE

Carla Simón assegura que ja es considera “una filla” de la Berlinale

La directora de la pel·lícula 'Alcarràs', Carla Simón, el dia de la presentació al Festival de Cinema de Berlín, amb el Berlinale Palast de fons.

La directora de la pel·lícula 'Alcarràs', Carla Simón, el dia de la presentació al Festival de Cinema de Berlín, amb el Berlinale Palast de fons.Violeta Gumà / ACN

Creat:

Actualitzat:

Al recollir el premi, Carla Simón va assegurar que es considera “una filla de la Berlinale”. “Hauríem de venir a viure aquí perquè sempre que venim passa una cosa fantàstica.” Fa cinc anys ja va ser distingida en una secció del festival per la seua òpera prima, Estiu 1993. La cineasta va donar les gràcies als intèrprets, especialment als que actuaven per primera vegada, i a la seua família de Cal Cameta, que conrea préssecs a Alcarràs: “És gràcies a ells i a la meua proximitat amb aquest món que he pogut explicar aquesta història.” Va dedicar l’Os d’Or a les petites famílies d’agricultors que practiquen “aquesta forma de resistència”.

A Lo Casino d’Alcarràs, el president de la Diputació o el subdelegat del Govern, entre altres autoritats, no es van perdre la festa. Pedro Sánchez, Pere Aragonès, el ministre Iceta o la consellera Garriga també van felicitar Simón i Alcarràs.

tracking