Noticias del

El Madrid no perdona

Goleja el Deportivo amb gols de Bale, Casemiro i Kroos en una nit nefasta per als locals || Andone va fallar un penal i Sergio Ramos va acabar expulsat

CICLISME VUELTA A ESPANYA

Lampaert, nou líder

El ciclista belga va saltar del grup a pocs metres de la meta, que va creuar en solitari per enfundar-se el mallot roig || Lleida protagonitza avui part del recorregut

Mònica Dòria posa con la medalla de oro junto a su compañera en la selección andorrana, Laura Pellicer.

PIRAGÜISMO

Otro título europeo para Lleida

Mònica Dòria, nacida en La Seu d’Urgell pero compitiendo con la selección andorrana, se proclamó ayer campeona de Europa júnior de canoa || La vasca Miren Lezkano, oro en C1 sub-23

Formació inicial del Pardinyes en l’amistós que va jugar ahir a Barbastre.

FÚTBOL PRETEMPORADA

Buen empate del Pardinyes

Las jugadoras de David Viñes acusaron el cansancio del día anterior ante el Espanyol en su visita a Barbastro || El Peña Ferranca juega en su categoría

El FC Borges se mostró muy superior al rival durante la primera mitad, logrando llegar al descanso con una ventaja de 0-2.

COPA CATALUNYA

El Borges jugará la final

Tras una espectacular primera parte, el equipo de les Garrigues sufrió para llevarse la victoria || Con este triunfo los de Lleida jugarán con el Parets, que venció 0-2 al Marca de L’Ham

La UE Tàrrega va tenir opcions d’emportar-se el partit però va haver d’esperar a la tanda de penals.

COPA LLEIDA SEMIFINAL

El Tàrrega, a la final con el EFAC

Eliminó al Balaguer en la tanda de penaltis || El portero local fue el jugador más destacado del partido