SEGRE

PERFIL

Kelly Isaiah: “Volem que la gent tingui ganes de ballar malgrat el confinament pel coronavirus”

Kelly Isaiah: “Volem que la gent tingui ganes de ballar malgrat el confinament pel coronavirus”

Kelly Isaiah: “Volem que la gent tingui ganes de ballar malgrat el confinament pel coronavirus”SEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Els lleidatans Koers són uns dels grups del

La publicació del seu primer àlbum, Unbroken, el 2018, no va passar gens desapercebuda. Tant va ser així que aquell mateix any van ser escollits per protagonitzar la cançó de l’estiu de TV3, fet que va comportar que la seva popularitat pugés encara més. Després de l’EP, que va veure la llum l’any passat, estaven a punt de publicar el seu segon disc, That Day, quan el confinament que ha comportat el coronavirus, els va agafar de ple. En un primer moment van pensar a publicar-lo igual el 27 de març, tal com estava previst “perquè escoltar música pot animar la gent”, segons les seves pròpies paraules. Finalment, però van decidit esperar uns dies fins a començaments d’abril per polir millor alguns detalls. Això sí, continuen conscienciats amb la pandèmia, així que han decidit treure un nou videoclip amb la participació de tothom qui vulgui, seguint les indicacions que van marcant a través de les xarxes.

Quina és la idea d’aquest videoclip, que volen que sigui participatiu?

Vam pensar que, en les condicions que ens trobem, seria una bona idea, un regal per a nosaltres i per a la gent, fer participar tothom que volgués. La idea és que tots els qui hi estiguin interessats hi participin amb un trosset d’aquesta nova cançó amb la lletra i les instruccions de gravació que els donarem, però en el format que vulguin. És a dir, que escullin si volen ballar, fer cartells ja sigui en solitari o en família, etc.

Una de les cançons d’aquest segon àlbum,

That Day,

Ballarem

, també sembla un cant a l’optimisme malgrat la situació actual.

Crec que sí. S’ha publicat amb aquesta intenció. Volem que, tot i el confinament, la gent tingui ganes de ballar. Cançons com aquesta ens infonen confiança perquè ens en sortirem. Personalment, veure des de casa, a través de les xarxes, que la gent s’ho agafa com un missatge i balla, per a mi és una immensa felicitat.

El primer disc va tenir molt bona rebuda per part del públic. En aquestes condicions, el segon es fa amb més pressió?

Sí. La veritat és que el primer va ser un regal. Va tenir bona rebuda, ni nosaltres ens esperàvem que fos així, i ens van anar proposant fer coses, com ara la cançó de l’estiu de TV3. La pressió de voler superar l’anterior hi és, però estem molt contents amb la feina i convençuts que a la gent li agradarà moltíssim.

Notarà moltes diferències amb l’anterior?

Diferències i similituds. Unbroken va ser una barreja de tot el que ens agrada: sonoritats africanes, influències jamaicanes i una mica de melodies occidentals. E aquest segon, That Day, hi ha el mateix però hem aprofundit en els sons africans i hem afegit gòspel pel que fa a la lletra i als cors... però en definitiva seguint la línia que vam començar amb Unbroken.

tracking