SEGRE

POUM L'HORTA

UP reclama que el POUM aclareixi el futur de les construccions agràries

Publicado por
Verificado por

Creado:

Actualizado:

El sindicat Unió de Pagesos (UP) va presentar al·legacions al nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) perquè l’ajuntament especifiqui la viabilitat de les construccions agràries que preveu el pla per a l’Horta. “Després d’analitzar la normativa del sòl no urbanitzable i comprovar que el nou POUM no posa traves específiques per al desenvolupament de l’activitat agrària, sí que considerem necessari que l’ajuntament faci algunes correccions respecte a les estructures associades a la viabilitat de les explotacions, principalment magatzems i granges”, va assenyalar el sindicat a través d’un comunicat.

També van afegir que el POUM proposa un mètode “molt complex” per calcular la superfície màxima permesa d’aquest tipus de construccions, ja que es basa en criteris productius i en caps de bestiar en el cas de les granges i demana un mètode “més objectiu”.

D’altra banda, el sindicat va mostrar preocupació pel fet que el POUM marqui com a sòl urbanitzable delimitat nuclis residencials que abans eren sòl no urbanitzable.

tracking