SEGRE

Pau Garcia Sistac, president delegat a Lleida del Col·legi Oficial de Gestors Administratius.

|| El Col·legi de Gestors impulsa constantment noves línies d’actuació per a aquests professionals

Publicado por

Creado:

Actualizado:

E ls gestors administratius ens reinventem contínuament, ja que anem sempre un pas per davant de les necessitats de la societat”, afirma Pau Garcia Sistac, president delegat a Lleida del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. Tradicionalment, aquesta professió ha estat acompanyar els ciutadans i les empreses en el compliment de les seves obligacions amb les diferents administracions, però ha anat evolucionant fins al punt que el seu valor diferencial no és només la gestió dels tràmits, sinó l’assessorament expert, integral i personalitzat. “També ens caracteritza que tenim una marca pròpia, la GA, un símbol molt reconegut per la societat i que transmet confiança als nostres clients actuals i ens ajuda a aconseguir-ne de nous”, assegura Garcia. En aquest sentit, el Col·legi de Gestors proporciona als seus col·legiats tots els elements necessaris perquè puguin lluir aquesta marca per posicionar el seu despatx.

Avantatges del Col·legi de Gestors

Aquest és només un dels avantatges dels molts que ofereix el Col·legi Oficial de Gestors Administratius als seus col·legiats. Més de 400 hores de formació a l’any, consultes puntuals personalitzades d’àmbit fiscal, laboral o mercantil, informes d’experts sobre novetats normatives i de procediment o convenis preferents amb les administracions són només algunes d’aquestes. A més, el Col·legi impulsa noves vies d’actuació perquè els gestors puguin iniciar altres vies de negoci complementàries. Per exemple, com a pèrits judicials, com a informadors i assessors financers homologats per la CNMV o com a gestors per a la discapacitat reconeguts per la fundació ONCE. “La tecnologia és un altre dels trets diferencials dels gestors administratius”, afirma el president del Col·legi a Lleida. “Vam ser pioners a telematitzar un procés que implicava diverses administracions com és la matrícula d’un vehicle, i des de llavors no ens hem aturat.” Així, el Col·legi compta amb una empresa tecnològica pròpia que desenvolupa plataformes digitals pensades pels gestors per als gestors, per la qual cosa ofereix eines telemàtiques de gran valor afegit per al dia a dia de les gestories. “No serveix fer les coses bé si no les donem a conèixer. Per això, el Col·legi dissenya cada any diferents campanyes de publicitat massiva amb l’objectiu de donar a conèixer els serveis dels gestors i la seva professionalitat”, indica Pau Garcia. A més, es proporcionen tots els elements publicitaris de forma gratuïta als gestors perquè puguin fer les seves pròpies campanyes de captació personalitzades.

Com puc ser gestor administratiu?

Per convertir-se en gestor administratiu és necessari comptar amb un títol universitari en el camp de les ciències polítiques, econòmiques, jurídiques o empresarials. A partir d’aquí, existeixen dues opcions: presentar-se a les proves anuals oficials o bé superar un màster en gestió administrativa a qualsevol de les quatre universitats catalanes que l’imparteixen actualment. “Però si alguna cosa ens diferencia, és que som un Col·legi molt actiu, sempre al costat dels nostres col·legiats, que donem un servei molt personalitzat, impulsat per gestors que coneixen la professió i tenen com a objectiu fer-la arribar cada dia més lluny”, conclou el president a Lleida del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

tracking