x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Més plans de pagament

Actualizada 09/04/2019 a las 17:07
Més plans de pagament

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Més plans de pagament

SEGRE
Més plans de pagament

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Més plans de pagament

SEGRE

Que els micropagaments siguin una de les grans potes a les quals s’agafen les grans plataformes de continguts no és cap novetat. El que no ho és tant és que aquestes plataformes ofereixin cada vegada més sovint un grapat d’ofertes i plans diferents. Ho explico. Una de les premisses de la xarxa era la diferenciació dels mitjans convencionals, que sempre han tendit a marejar clients i no clients amb llistes de preus interminables, des d’ofertes puntuals a paquets amb més o menys productes. Com deia, els nous actors de la xarxa sempre han volgut diferenciar-se oferint un producte i un sol preu, amb els plans i mal de caps mínims. Però, de sobte, vam començar a veure com algunes empreses, com Netflix, treien la modalitat familiar, que, pagant el 50% més del que costa una modalitat individual, la poden aprofitar fins a 4 pantalles simultànies.
 

Les plataformes cada vegada incorporen més opcions de pagament per atreure gent


El mateix ha passat amb Spotify, que ara incorpora, i això és novetat, el pla per a parelles. Pagant una mica més, un usuari que tingui Spotify podrà incorporar una persona més al seu pla, de manera que podrà gaudir de la plataforma musical d’una forma bastant més econòmica. Amb això, els plans a Spotify ja són quatre: individual, parelles, famílies i estudiants. I què tindrem amb Spotify Duo, que és com s’anomena aquesta nova modalitat? En especial una llista, anomenada Duo Mix, que es basarà en els gustos musicals de cada membre de la parella, una modalitat que ja els avanço que portarà més problemes que avinences. En definitiva, no descartin que en pocs mesos apareguin noves modalitats de pagament i que incloguin o eliminin diversos productes de cada plataforma. Així, imaginin un pla de Netflix en el qual només puguin veure pel·lícules en lloc de sèries i pel que pagui la meitat del que costa una subscripció. O que només pugui veure sèries que portin al menys un any estrenades, sempre pagant menys. La competència d’altres plataformes i la força dels usuaris per tenir els millors productes a preus ajustats podrien fer que les grans plataformes de la xarxa, sempre contràries a la tradició, acabin sent les més convencionals de tot.

Descubrir
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre