SEGRE

Creado:

Actualizado:

1.- Que tots els cristians, a títol individual, revisin de nou la seva relació amb Déu i com segueixen les petjades de Jesucrist, que es preguntin quin compromís han adquirit amb l’Església animant-los a augmentar el seu servei als altres.

2.- Que totes les parròquies i comunitats cristianes examinin la seva actuació per aconseguir que cada vegada esdevinguin unes comunitats més vives, unides i acollidores i puguin presentar al món la cara més entranyable del Senyor. Tant aquest punt com l’anterior es podrien resumir en una paraula, evangelització, que és responsabilitat dels individus i de les comunitats.

3.- Que els sectors pastorals que s’organitzen en les àrees de reflexió i formació puguin coordinar-se millor amb els grups que treballen en les parròquies, les unitats pastorals i els arxiprestats. D’aquesta manera pretenem optimitzar millor els esforços de cadascú.

4.- Que tots els diocesans es preocupin de les vocacions al sacerdoci. La nostra Església necessita més sacerdots per acompanyar i orientar les comunitats. No oblidem que la vocació és una oferta molt més àmplia: al matrimoni i a la vida consagrada.

5.- Iniciar la Visita Pastoral del bisbe a totes les parròquies i comunitats per tal d’animar a tots a viure amb més autenticitat cristiana i a evangelitzar amb més alegria.

tracking