SEGRE

TRIBUNA

Seguim #DefensantLoNostre

Candidat del PDeCAT de les Terres de Lleida, el Pirineu i Aran

Seguim #DefensantLoNostre

Seguim #DefensantLoNostreSEGRE

Creado:

Actualizado:

#defensemLonostre va néixer com un projecte amb voluntat de superació partidista per abordar estratègicament els reptes i necessitats de les Terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran. Ho va fer en forma de manifest, buscant adhesions. Des del PDeCAT el vam obrir, oferir i fer arribar a totes les formacions polítiques que vam concórrer a les eleccions del 14-F.

Creiem que el concepte, la idea de sumar sinergies entre la política lleidatana, els sectors econòmics, els sindicats, les patronals, les associacions, el tercer sector social, el món de les diferents capacitats..., era i és imprescindible per encarar el futur amb garanties i esperança. Ho crec honestament i, encara que no tindrem des del PDeCAT veu pròpia al Parlament de Catalunya, seguirem sumant propostes, fent escolta activa, seguirem des de les institucions locals i des del nostres representants al Congrés fent feina per a la nostra terra, sempre defensant i millorant els interessos de Lleida.

El diumenge 14-F no va acabar res, va començar tot. Una nova manera d’entendre la política, de relacionar-nos amb la gent, de demostrar que el que ens mou és la gent, vosaltres, i no les sigles o la tàctica electoralista. El nostre compromís és ferm, insubornable i sincer i, per això, em poso, ens posem, a disposició de la societat lleidatana per seguir #defensantlonostre.

Des del PDeCAT vam voler fer una campanya en clau territorial, en l’eix de la gestió i del bon govern, en l’univers de les propostes i del realisme en un context de crisi sanitària i econòmica molt important. Vam fer un aposta per la política de Km0, de proximitat, però és clar que l’electorat va exercir el seu vot en l’eix estrictament nacional, de blocs, deixant en un segon o tercer terme la mala gestió del govern i la crisi. Com a demòcrates, acceptem els resultats i ens comprometem a saber llegir-los bé de cara al futur, però també ens comprometem a seguir lluitant i defensant les nostres idees i plantejaments sense complexos i sense deixar-nos emportar per onades de confusió i impossibles. El PDeCAT, hi érem, hi som i hi serem. “Centrar el país” no és un eslògan, és una prioritat i una necessitat. #Defensemlonostre no és un titular que sona bé, és l’instrument polític més potent que crearem per a les nostres terres, sòlid, transversal, cohesionador, reivindicatiu i transformador.

Vull fer un agraïment a tot l’electorat per la seva confiança i també a tots els col·lectius, els sectors, les empreses, les entitats que hem pogut visitar i amb què ens hem pogut reunir aquests últims mesos, als quals vam dir que hi anàvem per tornar-hi. Ho farem. I també un agraïment al partit de la vegueria de Lleida i el Pirineu, a tot l’equip de campanya i a totes les nostres famílies que ens han acompanyat amb el seu afecte i entrega tots aquests dies. Tenim una base organitzava i humana molt sòlida i amb molt futur, som resilients i optimistes. Endavant, sense retrets, per Lleida i el Pirineu!

Seguim #DefensantLoNostre

Seguim #DefensantLoNostreSEGRE

tracking