SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

He visitat a l’IEI una exposició aparentment innocent i romàntica, però acaba amb projeccions pujades de to, i sobretot, textos grollers, mal sonants, gairebé pornogràfics. Una institució com l’IEI (recordem, pública) no hauria de promocionar aquest tipus d’art, a més, sense cap indicació a l’entrada que no és recomanable per a tots els públics.

Crec que més d’uns pares, atrets per la cridanera ornamentació rosa, s’hauran endut una sorpresa desagradable a mesura que s’endinsaven en l’exposició.

Qui em coneix sap del meu historial literari eròtic (relats i novel·la) i, per tant, no em puc considerar una persona gaire puritana, però considero poc encertat oferir una exposició així, i menys en un lloc com aquest. (Poca gent deu saber que darrere el llit del despropòsit, s’hi amaga el retaule d’un altar barroc, expressament ocult).

Ignoro quins criteris se segueixen des de la institució de la Diputació de Lleida, per potenciar obres i artistes inapropiats (no vull dir de mal gust) per a una institució com aquesta.

tracking