SEGRE

Servei d’Anatomia Patològica

Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

Carta de comiat de la doctora Annabel Abó

Creado:

Actualizado:

La Dra. Annabel Abó Rivera, facultativa especialista del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, va morir el passat dissabte dia 4 de maig a la tarda, en un accident de trànsit a la carretera N-IIA, en el qual també van resultar afectats els seus fills de 3 i 6 anys, que evolucionen favorablement a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

La doctora Annabel Abó, de 39 anys, va acabar la carrera de Medicina a la Universitat de Lleida l’any 2010. Posteriorment va decidir fer l’especialitat d’Anatomia Patològica a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Després de la seva formació com a metgessa resident, l’any 2016 es va incorporar al servei d’Anatomia Patològica com a facultativa especialista, en el qual ha destacat en el diagnòstic microscòpic de les biòpsies renals, en el camp de la nefropatologia i en l’estudi dels tumors de la regió de cap i coll i glàndula tiroides.

Avui és un dia molt trist al Servei d’Anatomia Patològica. Els seus companys i companyes estem molt afectats per aquesta tràgica notícia i esperem que els seus fills, Gael i Enid, es recuperin ràpidament. Volem transmetre el nostre suport a la seva família, especialment al seu marit, José Luis, i als seus pares.

Així mateix, agraïm sincerament les nombroses mostres de condol que estem rebent. Us fem extensiu el nostre més sentit agraïment per la seva tasca professional i calidesa personal.

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking