SEGRE

REBAIXES

Les polèmiques rebaixes d'una marca de roba que s'han fet virals

Les polèmicas rebaixes de Desigual es fan virals

Las polèmicas rebajas de una marca de ropa que se han hecho virales

Las polèmicas rebajas de una marca de ropa que se han hecho viralesEFE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Un centenar de joves en roba interior han batallat aquest dijous a la botiga de Desigual situada al carrer Preciados de Madrid per aconseguir gratis les seues dos peces de roba favorites –sense límit de preu0 tal com prometia l’oferta de la marca a Madrid i Barcelona per celebrar l’inici de les seues rebaixes.

Conegut com el "Seminaked Desigual", el repte, plantejat a les xarxes socials i celebrat en altres ocasions, proposava d’escollir dos peces a les primeres cent persones que, durant la primera hora d’obertura del comerç, anessin en roba interior a les botigues de Preciados (Madrid) i plaça de Catalunya (Barcelona).

Després de l’allau inicial de clients, alguns d’ells reunits davant del comerç des de dos quarts de set del matí, els assistents, majoritàriament entre els vint i trenta anys, han anat adquirint en un ambient frenètic alguns dels productes marcats de l’antiga col·lecció, entre els quals han predominat els articles de més valor com caçadores, bosses, pantalons i camises.

Una de les joves, Cristina, de 30 anys, va conèixer la notícia per un reel d’Instagram i ha reconegut haver visitat la botiga dimecres "per saber què agafar" en un esdeveniment on la velocitat ha estat fonamental per acaparar els primers llocs a la llarga cua de caixa, on alguns joves dubtosos encara realitzaven canvis de talla i feien algun escrutini per decidir què dos peces emportar-se a casa.

L’experiència ha durat poc menys d’una hora, i per repartir els últims números els empleats de Desigual han animat a potencials clients que s’atansaven per allà. A alguns la notícia els ha sorprès de sobte i han optat improvisadament per acceptar el repte i despullar-se a la porta del comerç: "Ho veig com anar en banyador al carrer i ja està", ha comentat una jove entre les curses dels empleats del comerç, que atenien una botiga progressivament "desmantellada".

"És una experiència òbviament única, diferent però bastant divertida", afirma Sebastián, de 29 anys, a la porta del comerç en què, després del frenesí de la primera mitja hora, el degoteig de clients en roba interior s'ha acabat gradualment minuts abans que es complís l’hora marcada, sense que aparentment cap dels assistents s’hagi quedat sense poder-hi participar.

Las polèmicas rebajas de una marca de ropa que se han hecho virales

Las polèmicas rebajas de una marca de ropa que se han hecho viralesEFE

tracking