SEGRE

Fotògraf autodidacte a les xarxes

Eloy Sarrat comparteix les seves imatges amb Cercle

La perfecció de la naturalesa

Fotògraf autodidacte a les xarxesEloy Sarrat

detail.info.publicated
RedaccióRedactora del digital

Creat:

Actualitzat:

Des de fa uns mesos Eloy Sarrat comparteix cada dia amb Cercle una de les seues fotos a través de les xarxes socials. Animats per la curiositat, hem parlat amb ell sobre la seua afició. El cuquet se li va despertar als 16 anys, quan va estalviar per comprar-se, de segona mà, la seua primera càmera rèflex. “No sé com, però aquella càmera em transportava a un món diferent”, recorda.

La seua professió no està relacionada amb la imatge (treballa al departament de formació de la Diputació de Lleida) ni ha fet cap curs. “Sóc curiós, m’agrada aprendre, provar, progressar i intentar fer les coses al màxim de bé possible. Busco l’originalitat utilitzant diferents punts de vista, tècniques, i la infinitat d’opcions que et donen els controls manuals de les càmeres”, explica.

"Avui dia, tenim molta informació al nostre abast i probablement el que costa és extreure la palla del gra. En el poc temps lliure que tinc busco, remeno, llegeixo, investigo i miro  fotos i vídeos que m’ajudin a aprendre'n", afegeix. 

El mateix Eloy comenta les fotos que il·lustren aquesta pàgina. 

  1. La perfecció de la naturalesa: “El sol i la dent de lleó: cel i terra en una sola imatge.”
  2. Vida durant la nit: “Quan la ciutat dorm, un s’adona que els astres continuen treballant. Aquesta és una fotografia presa durant més de dues hores en què es pot veure el moviment dels estels durant la nit (línies circumpolars blanques i blaves) que giren al voltant de l’estel polar. En la captura també es pot apreciar l’estela que deixen les llums d’alguns avions (línies vermelles rectes) i fins i tot algun estel fugaç."
  3. El poder de la mirada: “L’ull és una de les parts del cos que més identifiquen una persona. Molts cops veiem la bellesa de l’ull en el color del seu iris. En aquesta fotografia vaig voler plasmar la importància en la mirada i en com un ull marró pot ésser tant o més maco que els típics ulls blaus. No tots els ulls oberts hi veuen, ni tots els ulls tancats dormen”
  4. Naturalesa en colors: “Tenim el plaer de viure en un entorn privilegiat”, reflexiona Eloy. "Amb una mica de planificació podem capturar moments i indrets que s’omplen d’uns colors fantàstics."
  5. Simetries a la fresca: “Intentant fugir de la típica foto d’un dels elements més fotografiats de Lleida i prenent com a base la seva forma, vaig muntar aquesta composició que juga amb les simetries, la frescor i la pau del lloc des d’on es pren la fotografia”

Podeu seguir l'Eloy al seu compte d'Instagram @eloysarrat

Vida durant la nit

Fotògraf autodidacte a les xarxesEloy Sarrat

El poder de la mirada

Fotògraf autodidacte a les xarxesEloy Sarrat

La naturalesa en colors.

Fotògraf autodidacte a les xarxesEloy Sarrat

Simetries a la fresca.

Fotògraf autodidacte a les xarxesEloy Sarrat

tracking