SEGRE

EMERGÈNCIES RESCAT

Treballadors de les pistes de Baqueira rescaten un cabirol atrapat a una xarxa

Captura del vídeo del rescat d'un cabirol a les pistes de Baqueira.

Captura del vídeo del rescat d'un cabirol a les pistes de Baqueira.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vídeo que mostra el rescat d’un cabirol que s’havia quedat atrapat a les pistes d’esquí de Baqueira Beret s’ha convertit en viral i en tres dies ha tingut més de 40.000 reproduccions a les xarxes socials. La gesta la protagonitza l’equip de rescat de les pistes, després que l’animal es va quedar atrapat en una de les xarxes que protegeix un dels barrancs de la zona. Segons explica un dels rescatadors a través de Facebook, el cabirol estava esgotat per l’esforç que havia fet per poder escapolir-se per si sol, encara que no ho va aconseguir.

Un membre de l’equip de rescat el va alliberar i el va traslladar fins a la base per poder curar-li les ferides que s’havia fet a causa del frec de les xarxes.

El vídeo mostra com el treballador de les pistes de Baquiera baixa esquiant amb l’animal en braços, agafat per les potes perquè no s’espanti i facilitar-ne així el trasllat. Les imatges van ser compartides a través de Facebook dijous passat i fins ahir havia estat reproduït més de 37.000 vegades i compartit unes altres 300. En els comentaris, l’autor del vídeo i diferents usuaris aplaudeixen i agraeixen la tasca de l’equip de rescat.

Fa uns dies, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van participar en el rescat d’un gos que havia quedat atrapat després de caure per un precipici d’uns 10 metres al pic de Bassiero, a Alt Àneu, encara que no va patir cap ferida.

tracking