SEGRE

MÚSICA GUARDONS

El Cafè del Teatre, premi a la millor programació musical de Catalunya

La indústria musical del directe a Catalunya distingeix amb un ARC la programació de la sala lleidatana || Després de quedar finalista en tres ocasions

Foto de la majoria dels guardonats, amb Toni Revés (Cafè del Teatre), el 1r per la dreta ajupit.

Foto de la majoria dels guardonats, amb Toni Revés (Cafè del Teatre), el 1r per la dreta ajupit.ICEC

Creat:

Actualitzat:

A la quarta va la vençuda. Després de quedar finalista dels premis ARC fins en tres ocasions, ahir a la nit per fi el Cafè del Teatre de Lleida va ser distingit amb aquest guardó de la indústria musical catalana del directe a la categoria de millor programació d’espai musical o sala de concerts. El responsable d’aquesta sala musical, Toni Revés, va poder per fi aixecar el trofeu a la gala celebrada a l’Antiga Fàbrica Damm, a Barcelona. “Ja tocava! Estem molt contents”, va exclamar en conversa telefònica amb SEGRE després de rebre el premi i recordar que el Cafè del Teatre ja va ser nominat en tres ocasions: el 2012, quan la Faktoria d’Arts de Manresa va acabar emportant-se el premi; el 2014 el va guanyar La Mirona de Salt i l’any passat va ser per a l’Auditori de Girona. El Cafè del Teatre es va convertir també en la segona sala de les comarques de Lleida a obtenir el premi ARC a la millor programació musical de Catalunya després que la cafeteria Slàvia de les Borges Blanques l’aconseguís l’any 2013. Revés va assenyalar que “programem uns 150 concerts a l’any i és d’agrair que siguin els professionals de la música, promotors i mànagers els que reconeguin la nostra tasca”. El Cafè del Teatre, nascut com un espai musical juntament al Teatre de l’Escorxador fa dos dècades (l’any que ve celebrarà vint anys de programació estable), acull concerts en directe pràcticament durant tots els caps de setmana de l’any, a més d’altres activitats culturals, i és la seu de festivals musicals com el Músiques Disperses (MUD), l’Interfado o el Jazz Tardor.

Revés va voler recordar també en aquest sentit altres promotors musicals de Lleida com Josep Ramon Jové o Antoni Gorgues.

tracking