SEGRE

MÚSICA JAZZ

Afro Blue presenta nou disc al festival de Concabella

El d’Afro Blue serà el segon concert del festival de Concabella.

El d’Afro Blue serà el segon concert del festival de Concabella.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda Afro Blue presentarà aquest dissabte a les 19.00 h al festival de jazz de Concabella el seu nou àlbum en viu Live at Jamboree. Es tracta del setè disc de la formació, gravat en directe des de la coneguda sala barcelonina, on va repassar les millors cançons de la seua trajectòria musical.

El concert de Concabella és el primer d’una gira de presentació que els portarà durant tot l’any al festival de jazz de Terrassa, Lleida, Barcelona, Montsó, Figueres, Saragossa i altres ciutats encara per confirmar.

Afro Blue es va formar fa 21 anys a Terrassa –el 1999– i des d’aleshores s’ha consolidat com una de les formacions més estables i rellevants del panorama jazzístic català. Prova d’això és que durant la seua extensa trajectòria han actuat en més de 300 escenaris. Els alma mater de la banda són el bateria de Guissona Ricard Grau, el baixista de Terrassa Pepo Domènech i el pianista de Figueres Xavier Algans, els quals van coincidir al Taller de Músics de Barcelona. Després es van sumar al projecte els dos saxos: Xavier Figuerola (tenor) i Gabriel Amargant (alt).

El concert de dissabte serà el segon del festival de jazz que va inaugurar la formació de Jordi Rossy l’11 de gener. L’última actuació tindrà lloc el 14 de març a càrrec de Jaume Llombart Quintet.

tracking