SEGRE

ESPECTACLES TEATRE

La Baldufa balla al ritme de Sol Picó

La coreògrafa inclou la dansa en el nou espectacle de la companyia de teatre lleidatana || Esperen estrenar-la l'abril del 2022, en la pròxima edició de la Mostra d'Igualada

En el nou espectacle els components de La Baldufa s’enfrontaran a la dansa, una disciplina fins ara desconeguda per a ells.

En el nou espectacle els components de La Baldufa s’enfrontaran a la dansa, una disciplina fins ara desconeguda per a ells.LA BALDUFA TEATRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sol Picó, una de les artistes catalanes més reconegudes i heterodoxes de la dansa contemporània, dirigirà la pròxima creació de La Baldufa. Serà un espectacle per al públic familiar en què els membres de la companyia, Enric Blasi, Emiliano Pardo i Carles Pijuan, experimentaran amb el món de la dansa, fins ara desconegut per a ells.

Aquesta proposta ha suposat una motivació per als actors per la barreja del mestissatge escènic, la creació no convencional i els reptes. És per aquesta raó que per a aquest nou espectacle han decidit reinventar-se, jugar com nens i comunicar-se amb un nou llenguatge del cos unint-se a Sol Picó, coreògrafa i ballarina amb més de trenta espectacles a l’esquena, i amb un segell propi basat en la barreja i el mestissatge.

L’espectacle és una reflexió sobre les mateixes limitacions. Tres “no-ballarins” converteixen el fet de no saber ballar en la seua fortalesa sense renunciar a l’univers visual i creatiu de La Baldufa. Aquest projecte s’emmarca en la línia de suport a la producció i exhibició de la Mostra d’Igualada, on s’estrenarà l’abril del 2022. A més està coproduït pel Grec de Barcelona amb la col·laboració del Festi’Mômes de Questembert Communauté, el Teatre Cánovas de Málaga, el Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida i el Festival Sismògraf d’Olot.

tracking