SEGRE

FESTIVALS GRAFITIS

L'Street Art de Torrefarrera pintarà 229 metres quadrats de parets en la sisena edició

El festival de Street Art pintarà 229 metres quadrats de parets en la sisena edició || Amb la participació de set artistes lleidatans i internacionals

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d’aquest dijous i fins al dijous 8 de setembre, Torrefarrera torna a ser la capital de l’art urbà amb el sisè Torrefarrera Street Art Festival. En aquesta edició es pintaran 229 metres quadrats de parets del municipi amb les obres de set artistes seleccionats entre les prop de 50 propostes que es van rebre per participar-hi, una xifra rècord. Els artistes B:K, de la Seu d’Urgell, i Pango i Co, d’Arbeca, seran els representants lleidatans d’una selecció de grafiters procedents de països com Itàlia, l’Argentina, Xile, Suïssa o el Marroc, a més de diferents llocs d’Espanya.

Malgrat que el Torrefarrera Street Art Festival és un certamen internacional de temàtica lliure, les obres escollides per l’organització responen a temàtiques actuals com el respecte als animals i la naturalesa, la cultura popular o les emocions, entre d’altres. Quan finalitzi aquesta edició, s’hauran pintat 53 murals i més de 4.900 metres quadrats de parets del municipi. Per oferir una experiència completa als visitants que s’atansin al festival, enguany s’ha editat un mapa amb tres rutes per contemplar els murals de totes les edicions mentre es passeja per Torrefarrera i Malpartit.

Aquestes rutes es poden veure en un plafó informatiu situat al porxo de l’ajuntament. A més també es podrà descarregar a la pàgina web www.torrefarrerastreetartfestival.cat. A més, per atansar l’art del grafiti a tots els públics, des de l’organització del certamen s’ha programat un taller dimecres vinent 7 de setembre, de 18.00 a 20.00 hores, a la zona exterior del recinte de les piscines municipals.

Aral, artista tarragonina de les Cases d’Alcanar, dibuixant al recinte de les piscines.

Aral, artista tarragonina de les Cases d’Alcanar, dibuixant al recinte de les piscines.JORDI ECHEVARRIA

El mural de l'artista de la Seu d'Urgell B:K, al carrer Major de Torrefarrera

El mural de l'artista de la Seu d'Urgell B:K, al carrer Major de TorrefarreraJordi Echevarria

tracking