SEGRE

TENIS

Polèmica al Godó pels vestits de les hostesses

Van haver de dur minifaldilla tot i el fred

Hostesses amb els vestits que els va donar el patrocinador.

Hostesses amb els vestits que els va donar el patrocinador.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les vuit hostesses del torneig de tenis Comte de Godó, disputat la setmana passada, van haver de treballar amb faldilles curtes i samarretes de màniga curta, malgrat el fred que va fer durant els partits. Les seues queixes per aquesta raó fins i tot els va comportar ser esbroncades, segons va denunciar aquest dimarts una d’elles en declaracions al programa El Matí de Catalunya Ràdio. “A les vuit de la nit, a tres graus i durant tres hores. I estic parlant de tres hores tremolant, de no sentir-nos els peus”, va explicar la jove hostessa.

“Es podia haver fet perfectament un vestuari en el qual es promocionés la marca i que les hostesses estiguéssim tapades”, afegia. “Sempre som noies. Faldilla i a ensenyar carn. No podíem portar jaqueta perquè tapava la marca (la firma de refrescos Schweppes) i no es veia bé. S’havia de veure el vestit. Era igual si passàvem fred”, explicava la jove.

En la seua explicació de les lamentables condicions en què van haver de treballar, va dir que “jo i les meues companyes gairebé cada nit teníem febre perquè sortíem dels partits ja amb febre. Jo sortia amb migranya. Cada nit, malaltes”.

tracking