SEGRE

TENIS TORNEIG DE WIMBLEDON

Nadal cau amb Djokovic

El balear es queda sense final en el torneig de Wimbledon al perdre en la represa de la semifinal || El serbi s’enfrontarà avui pel títol a Kevin Anderson

Rafa Nadal, celebrant un punt malgrat que acabaria sucumbint davant de Djokovic.

Rafa Nadal, celebrant un punt malgrat que acabaria sucumbint davant de Djokovic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal va sucumbir ahir davant de Novak Djokovic i no disputarà avui la final del torneig de Wimbledon. El balear va perdre 6-4, 3-6, 7-6 (9), 3-6 i 10-8 en la represa de la semifinal que es va ajornar divendres pel desquadrament d’horaris que va suposar la llarguíssima semifinal prèvia, en la qual el sud-africà Kevin Anderson va necessitar gairebé set hores per superar el nord-americà John Isner.

El partit havia estat suspès al superar les 23.00 de divendres, amb avantatge de Djokovic per 6-4, 3-6 i 7-6 (9) després de 2 hores i 53 minuts, i es va reprendre ahir amb el sostre tancat de la central. Nadal va salvar una bola de partit en el setzè joc, però, pressionat, va fallar en la segona oportunitat del serbi. La ment freda de Djokovic va prevaler i va aconseguir una cosa inèdita fins al moment, derrotar Nadal en una semifinal de Wimbledon. El serbi ho va aconseguir gràcies al seu servei (va acabar amb 23 de directes, i ahir en va fer 10) i perquè el revés de Nadal va ser incapaç d’aprofitar els tres punts de ruptura que el mallorquí va disposar en el quinzè joc. S’acaba així l’intent de Nadal de guanyar per tercera vegada el doblet Roland Garros-Wimbledon, i igualar amb el suec Björn Borg. Tanmateix, el balear surt del torneig anglès amb un avantatge de 2.230 punts al rànquing ATP sobre el suís Roger Federer, suficient per encarar com a número u la gira americana. Djokovic, per la seua part, s’enfrontarà avui en la final a Anderson, que s’estrena en una final de Wimbledon. El serbi partirà amb avantatge, ja que ha guanyat Anderson en cinc de les sis vegades que s’han enfrontat.

Kerber guanya el seu primer Wimbledon

L’alemanya Angelique Kerber es va imposar ahir en la final femenina del torneig de Wimbledon davant de la nord-americana Serena Williams per un doble 6-3, en un partit que amb prou feines es va allargar 1 hora i 5 minuts. Kerber estrena així el palmarès en el torneig anglès i suma el tercer títol de Grand Slam de la seua carrera, després de guanyar fa dos anys a l’Obert d’Austràlia i el US Open.

Rafa Nadal, celebrant un punt malgrat que acabaria sucumbint davant de Djokovic.

Rafa Nadal, celebrant un punt malgrat que acabaria sucumbint davant de Djokovic.EFE

tracking