SEGRE

DEPORTES

Recital i golejada d'Espanya

La selecció de Luis Enrique va començar patint davant de Croàcia, subcampiona al Mundial, però va acabar escombrant el rival || Segona victòria del conjunt estatal a la Lliga de les Nacions

Ceballos i Isco intenten frenar el croat Luka Modric, company de vestidor al Madrid.

Ceballos i Isco intenten frenar el croat Luka Modric, company de vestidor al Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola es va regalar un festí al davant de Croàcia (6-0) a la segona jornada de la Lliga de Nacions, gràcies al gran duel de Saúl i Asensio, els protagonistes del segon triomf de l’era Luis Enrique. Tot just un quart d’hora va ser el que va durar la gasolina als jugadors de Zlatko Dalic perquè Espanya va funcionar com un rellotge. Saúl no va fallar a la cita amb els golassos. El centrecampista va marcar l’1-0 amb un superb cop de cap després d’una centrada de Carvajal. Potser no va ser just el càstig per a uns croats que van pagar molt cares les baixes, però Espanya va entrar en combustió i va concloure el triomf abans d’assolir el descans. El culpable va ser Asensio, que va revolucionar el partit amb un doblet en tot just dos minuts. El mallorquí va afusellar Kalinic des de 25 metres i, en segona instància, va fer el mateix amb una mica de fortuna. El llançament va enganxar l’esquena del porter croat i el 3-0 va brillar al lluminós de l’estadi il·licità. El clínic del madridista va ser una barbaritat, sobretot per la incapacitat dels seus contraris per frenar-lo. Ni Modric, ni Rakitic, ni la brillantor que va demostrar el quadre croat a l’últim Mundial, no van poder aturar el vendaval d’Espanya. Ningú va frenar, ni tan sols el mateix Asensio. El balear va ser el que va habilitar Rodrigo per al 4-0 amb un gran servei. El davanter del València va definir amb l’interior de la cama dreta i va batre Kalinic per sota de les cames. El gol va matar definitivament el quadre balcànic, incapaç de donar símptomes de vida. La fortalesa de Busquets, la vareta màgica d’Isco i la desimboltura de Ceballos van deixar sense opcions el rival. Per a súmmum, el cinquè no va tardar gaire a arribar. En aquesta ocasió va ser Sergio Ramos, que va marcar en un córner tret per Asensio. El capità del Madrid no va fallar en una de les seues especialitats, avantsala del 6-0, obra d’Isco, que també es va recolzar en la inspiració del seu company per concloure el triomf davant dels croats. El malagueny va provocar l’admiració del Martínez Valero amb un control exquisit abans de colpejar al fons de les xarxes. L’andalús no va tenir pietat i va tancar el segon test de la nova selecció espanyola. Un equip que ha encaixat molt bé l’arribada de Luis Enrique a la banqueta, aclamat als minuts finals pel públic d’Elx. Un equip que va recordar els seus millors temps: el futbol de saló, els gols i l’estil que fa vuit anys va portar a brodar l’única estrella que llueix al pit de la Roja.

Els clubs donen el vistiplau a una tercera competició de la UEFA

L’Associació Europea de Clubs, l’organisme que reuneix els principals equips d’Europa, va confirmar ahir que han donat el vistiplau a la creació d’una tercera competició continental de la UEFA a partir de la temporada 2021-22. D’aquesta manera, Europa tornarà a tenir tres tornejos com va succeir fins a finals del segle XX quan comptava amb la Lliga de Campions, la Copa de la UEFA (actual Lliga Europa) i la Recopa, que reunia els campions de Copa i que va ser eliminada després de l’edició del 1999.

Ceballos i Isco intenten frenar el croat Luka Modric, company de vestidor al Madrid.

Ceballos i Isco intenten frenar el croat Luka Modric, company de vestidor al Madrid.EFE

tracking