SEGRE

FUTBOL EUROCOPA 2020

Ansu Fati, convocat per a la selecció sub-21

Per lesió del també blaugrana Carles Pérez i després de l’autorització de la FIFA

Ansu Fati debutarà dimarts que ve amb la selecció sub-21.

Ansu Fati debutarà dimarts que ve amb la selecció sub-21.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del FC Barcelona Ansu Fati va ser convocat ahir pel seleccionador espanyol sub-21 Luis de la Fuente per al partit a Montenegro (dimarts dia 15, 19.45 h), corresponent a la fase de classificació de l’Europeu 2021, en substitució del seu company de club Carles Pérez, que va abandonar la concentració a causa d’unes molèsties musculars.

La irrupció del jove futbolista de 16 anys a les ordres d’Ernesto Valverde no va passar desapercebuda a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i es van iniciar els tràmits per a la seua nacionalització, que es va consumar dijous. Ansu Fati ja estava en els plans de Luis de la Fuente per a la llista inicial, però els tràmits no es van poder fer a temps.

El seleccionador absolut Robert Moreno no descarta incloure’l a la llista per a l’Eurocopa de l’any que ve

El madridista es convertirà avui en l’espanyol amb més internacionalitats, 168, una més que Casillas

El seleccionador espanyol Robert Moreno va dir ahir respecte a Ansu Fati que seria “factible” veure el jove atacant en l’absoluta a l’Eurocopa de l’estiu vinent. “Quan arribi el moment caldrà fer el puzle i veure amb qui competeix, veure si ve o no. Ansu Fati en poc temps ha demostrat moltes coses i per descomptat que seria factible. Per què renunciaríem a tenir un jugador d’aquest nivell?”, es va preguntar Moreno.

L’absoluta busca encarrilar l’accés avui a Noruega La selecció espanyola intentarà mantenir la impecable ratxa a la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2020 a la visita (20.45 hores/La1) a l’Estadi Ullevaal, on l’espera una Noruega molt més necessitada i amb el liderat de Martin Odegaard. Si guanya avui Noruega i dimarts contra Suècia, Espanya estaria matemàticament classificada per a l’Eurocopa.

tracking