SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí obrirà la Lliga contra el Saragossa

La tancarà també a casa amb el Càceres

Bernat Canut.

Bernat Canut.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu, que va ser sisè a la competició de lliga i va arribar als vuitens de final a la Eurocup la campanya passada, ja coneix el seu full de ruta de la Liga Femenina Endesa 2020/21, que iniciarà el 19 de setembre rebent la visita del Casademont Saragossa. Tancarà la temporada regular el 3 d’abril també al Palau Municipal d’Esports rebent la visita de l’Al-Qázeres. La competició, que amplia el nombre d’equips a 16, tindrà com a dates claus el 12 i 13 de setembre (Supercopa), del 4 al 7 de març (Copa de la Reina) i el 7 d’abril (inici dels play-offs).

El tècnic del Cadí, Bernat Canut, que espera comptar aquesta temporada “amb un equip més aguerrit i lluitador”, va valorar el calendari com “una cosa anecdòtica que serveix per planificar viatges i més si al final ens confirmen que tenim plaça europea. No especulo qui tenim més possibilitats de guanyar perquè sortim sempre a guanyar tots els partits”.

Per la seua part, el director esportiu Pep Ribes va destacar que “serà una Lliga tremendament exigent amb equips i projectes molt potents”. La plantilla urgellenca la conformen Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Danni Williams, Gala Mestres, Irati Etxarri, Maria Jespersen, Georgina Bahí, Serena-Lynn Geldof i Quinn Dornstauder.

Les jugadores estan citades entre el 12 i el 14 d’agost per fer les revisions mèdiques i el protocol Covid, i el dia 17, dilluns, començaran els entrenaments amb doble sessió.

tracking