SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

La Cursa del Sant Crist de Balaguer recupera atletes

Aquesta 41 edició, que se celebrarà el diumenge 13, espera uns 300 corredors com abans de la pandèmia || Carreres de 5 i 10 km, infantils i una caminada

La sortida dels atletes a l’edició del 2019, l’última que va aconseguir normalitat abans de la pandèmia.

La sortida dels atletes a l’edició del 2019, l’última que va aconseguir normalitat abans de la pandèmia.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 41a edició de la Cursa del Sant Crist de Balaguer, organitzada pel club Runner’s Balaguer i amb la col·laboració de l’ajuntament, es va presentar ahir amb la voluntat de recuperar la participació anterior a la pandèmia, que era d’uns 300 atletes. La prova, que tindrà lloc el diumenge dia 13, mantindrà els recorreguts de 5 km per a la carrera curta i la caminada i totes les curses infantils, però, després de dos anys de pandèmia, l’organització ha decidit recuperar el recorregut de 10 km, una distància instaurada des dels orígens de la competició.La cursa va ser presentada pel president de Runner’s Balaguer, Josep Maria Marqués, i la regidora d’Esports Gemma Vilarasau al costat de l’església del Sant Crist, que serà el punt de sortida i arribada de les diferents proves i de la caminada. La caminada sortirà a les 9.55 hores; les carreres de 5 i 10 km, a les 10.00, i les proves infantils ho faran a les 12.00.

Marqués i Vilarasau van coincidir en la voluntat de donar el màxim suport per mantenir una de les carreres amb més història i més emblemàtiques del panorama atlètic lleidatà.Josep Maria Marqués va apuntar que les novetats d’aquesta edició seran una botifarrada per a tots els participants i un servei de massatges. A més, va destacar que es tractarà d’una jornada de celebració i va fer una crida a la participació, en especial la dels atletes més joves, sobretot de Balaguer. Per la seua part, Gemma Vilarasau també va subratllar la importància de comptar amb una àmplia participació.

tracking