SEGRE

ACTIVITATS INICIATIVES

Fira de Playmobil a Lleida

El col·legi Maristes acollirà la primera edició el 30 de setembre i l’1 d’octubre || Col·laborarà amb Aremi i el Banc dels Aliments

Un moment de la presentació del certamen celebrada ahir.

Un moment de la presentació del certamen celebrada ahir.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Lleida comptarà amb un saló dedicat als ninots Playmobil de Lleida, la primera edició del qual se celebrarà els pròxims dies 30 de setembre i 1 d’octubre en el marc de les Festes de Tardor i tindrà caràcter solidari. Així es va anunciar ahir, en una presentació que va tenir lloc a la regidoria de Cultura i en la qual també es va explicar que l’escenari escollit per al certamen serà el col·legi Maristes Montserrat.

Fem inclusió entre tots serà el lema d’aquesta primera edició en la qual l’objectiu serà conscienciar els visitants que el lleure ha d’estar a l’abast de tothom. Per això, part dels beneficis es donaran a Aremi, l’entitat lleidatana que atén persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars. La inclusió també serà present en el certamen amb un diorama que s’ha dissenyat especialment per a l’ocasió i en el qual es podran observar ninots en cadira de rodes sopant en un restaurant.

Aquest serà un dels nou diorames que formaran part de l’exposició i que tindran, cada un, entre sis i dotze metres quadrats i sumaran milers de peces.

En total, el certamen comptarà amb un espai de mil metres quadrats. A més, el programa de la fira també inclou activitats familiars, tallers educatius o un photocall, entre altres propostes.

Els visitants també tindran l’opció de col·laborar amb el Banc dels Aliments de Lleida, ja que podran portar productes que els faran participar en el sorteig de lots de Playmobil.

El preu de l’entrada per accedir al recinte i participar en les activitats és de quatre euros. L’horari de visita els dos dies serà de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

tracking