SEGRE

INICIATIVES INFANTESA

Contes per fomentar la igualtat a l'Urgell

Entre els alumnes de primer i segon de Primària

La contacontes Anna García, ahir a l’escola Macià Companys d’Agramunt.

La contacontes Anna García, ahir a l’escola Macià Companys d’Agramunt.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell comarcal de l’Urgell aposta per fomentar la igualtat de gènere entre els més petits. Ho fa amb un contacontes, una nova proposta educativa dirigida als alumnes de primer i segon de Primària en el marc del programa de Suport a l’Educació, en col·laboració amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Urgell i l’Institut Català de les Dones.

Per a aquest curs, disset escoles de la comarca han programat trenta-set sessions de contacontes, que narra la professional Anna García, amb la finalitat que els més petits prenguin consciència dels estereotips i dels rols que apareixen en aquests tres contes: L’Artur i la Mandarina, Quan les nenes volen alt i Rosa Caramel. La primera sessió va tenir lloc ahir a l’escola Macià Companys d’Agramunt. La consellera comarcal de l’àrea de la Dona, Sílvia Fernández, va destacar la “transversalitat” entre àrees i “la importància de treballar valors com la igualtat, el respecte, l’amistat i la no-violència des de la primera infantesa”. El contacontes és una de les novetats del 20 programa de

Suport a l’Educació, que per commemorar l’aniversari oferirà totes les activitats del curs de forma gratuïta amb un increment del pressupost de 10.000 euros gràcies a la diputació de Lleida.

tracking