SEGRE

TRACTAMENTS TENDÈNCIES

Dues clíniques estètiques de Lleida atenen setmanalment fins a 25 consultes per revertir l'alopècia

Les clíniques estètiques Sommedics i Nexus, a Lleida, atenen setmanalment fins a vint-i-cinc consultes per revertir l’alopècia || El preu de la intervenció oscil·la entre els 1.800 i els 6.000 euros

El resultat d'una intervenció.

El resultat d'una intervenció.Clínica Nexus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pèrdua de cabell és un dels problemes estètics que més preocupen. Factors com la predisposició genètica, la mala alimentació o l’estrès provoquen l’alopècia, que es calcula que afecta gairebé la meitat dels homes espanyols i un 20 per cent de les dones d’entre trenta i quaranta anys. Més enllà dels productes que prometen frenar la caiguda dels cabells, els microempelts capil·lars s’han convertit en una de les tècniques preferides per tornar a lluir cabellera i per a les quals ja no cal anar a Turquia. Així ho constaten clíniques estètiques de Lleida consultades per aquest diari, algunes de les quals amb una llista d’espera de fins a sis mesos. Segons Montse Monjo, directora de la clínica Nexus de Lleida, les visites s’han multiplicat durant els últims mesos, amb una mitjana de quinze a la setmana.

Amb un preu que oscil·la entre els 1.800 i els 6.000 euros, els professionals rasuren tot el cap abans de la intervenció amb anestèsia local en qual extreuen fins un màxim de 3.500 fol·licles pilosos −equivalen a prop de 8.000 cabells− d’una zona del mateix cuir cabellut per després implantar-los on hi ha calvície. Quant al perfil del client, la propietària de Sommedics de Lleida, Anna Salat, destaca que “la salut capil·lar segueix sent una de les preocupacions més grans entre els homes, que veuen en la calvície els primers símptomes de vellesa.” La majoria de clients tenen entre quaranta i cinquanta anys tot i que, segons Salat, “també hi ha molts joves d’entre 25 i 35 anys que tenen predisposició genètica que els caigui el cabell i que vénen per revertir l’alopècia”.

Una de les últimes tendències al sector són els empelts capil·lars per espessir la barba

Però cada vegada són més les dones que opten per aquest tractament estètic i “ara les clientes que tenen algun problema de calvície i concerten visita ascendeixen al 30 per cent”. En aquest sentit, la responsable de Nexus destaca que les intervencions quirúrgiques són l’última fase dins de la salut capil·lar i que, en molts casos, els clients han provat infinitat del productes que no han aconseguit frenar la caiguda.

“Els productes miraculosos per fer créixer els cabells no existeixen”, assegura Salat, que destaca que el primer pas per posar remei a l’alopècia és anar a un dermatòleg especialitzat que ofereixi un diagnòstic i un tractament personalitzat. A causa de l’augment de la demanda, la unitat de salut capil·lar a Sommedics ampliarà la plantilla ben aviat. Una de les últimes tendències són els microempelts per augmentar la densitat de la barba, un tractament que també ofereixen a Nexus.

Al catàleg de serveis, aquesta clínica també inclou l’opció de viatjar a Istanbul −una de les destinacions més famoses per a aquesta mena de tractaments– per sotmetre’s a aquesta intervenció per 2.600 euros. El preu no inclou els vols.

El resultat d'una intervenció.

El resultat d'una intervenció.Clínica Nexus

Un especialista de Sommedics insereix fol·licles a un pacient.

Un especialista de Sommedics insereix fol·licles a un pacient.SOMMEDICS

Un especialista de Sommedics insereix fol·licles a un pacient.

Un especialista de Sommedics insereix fol·licles a un pacient.SOMMEDICS

Una de les intervencions en un quiròfan de la clínica Nexus.

Una de les intervencions en un quiròfan de la clínica Nexus.Clínica Nexus

tracking