SEGRE

ESNOTICIA

SEGRE mantindrà la seua cita diària amb els lectors en la crisi sanitària més greu de la història recent de les comarques de Lleida

El decret del Govern permet l’obertura dels quioscos || SEGRE mantindrà la seua cita diària amb els lectors en la crisi sanitària més greu de la història recent de les comarques de Lleida

SEGRE presta un servei minut a minut per facilitar informació verídica als ciutadans de Lleida.

SEGRE presta un servei minut a minut per facilitar informació verídica als ciutadans de Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moments de gran inquietud, com el que es viu a tot el món, amb les xarxes socials carregades de rumors i de falses notícies, fan que sigui més important que mai la informació verídica, de qualitat i contrastada com la que en termes generals faciliten els mitjans de comunicació convencionals, allà on els periodistes exerceixen un treball responsable, contrasten les informacions, les sotmeten a verificació i les comproven amb les autoritats, sense donar pàbul al primer rumor que arriba pels més variats canals.

Les autoritats han considerat, a l’hora de valorar aquells serveis que s’han de continuar prestant, com la distribució d’aliments, productes de farmàcia o combustibles, que també els diaris són un producte de primera necessitat i per això els quioscos no figuren a l’Annex 1 del decret de l’Estat d’Alarma en què s’enumeren, totes aquelles activitats comercials i econòmiques que no podran desenvolupar-se per evitar l’extensió de la pandèmia.

Els lectors que no tinguin punts de venda oberts a prop del domicili podran demanar el seu exemplar

Tot i així, i a fi de facilitar a tots els veïns de Lleida la possibilitat d’obtenir un exemplar del diari, SEGRE ha establert una sèrie de mesures que garanteixin la presència al carrer del diari.

Algunes són de caràcter intern i tenen a veure amb un protocol d’organització per garantir que tot el personal de SEGRE estarà disponible, presencialment al carrer del Riu 6 o als seus respectius domicilis, sempre amb la voluntat de facilitar al lector tots els detalls de la crisi del coronavirus minut a minut.

Subscripció digital

Pel que fa a la distribució de SEGRE a les comarques de Lleida, els lectors han de tenir en compte que podran trobar-lo en qualsevol quiosc, llibreria o establiment habitual de venda que estigui obert. Pel que fa al cas que tals establiments hagin tancat, SEGRE garanteix la presència en fleques, botigues d’alimentació i supermercats on ja es distribueix habitualment el diari.

A més a més, en el cas que, en les proximitats del seu domicili, el lector no trobi cap establiment obert on aconseguir SEGRE, pot reclamar-lo, en horari comercial, directament a les oficines del diari o trucant al 973 248 000 i l’hi portaran directament a casa.

Aquesta classe de servei a domicili podrà prestar-se amb tota seguretat a la ciutat de Lleida i en els pròxims dies els responsables de l’empresa editora continuaran informant sobre la possibilitat que aquest servei d’entrega a domicili es pugui prestar en altres poblacions, capitals de comarca, en les quals SEGRE ja compta amb servei propi de repartiment de subscripcions, com ara Tàrrega, la Seu d’Urgell, Balaguer o Mollerussa.

Tot aquest desplegament suposa un gran esforç de personal i econòmic que pretén assegurar que ningú, a les comarques de Lleida, no es quedi sense la informació puntual, contrastada i fiable sobre l’evolució de l’epidèmia.

Pel que fa als subscriptors de SEGRE que per motius del tancament temporal de l’empresa que li facilita diàriament el seu exemplar o per qualsevol altra causa no puguin rebre el diari, SEGRE ha previst la possibilitat que quests subscriptors sol·licitin, al telèfon citat anteriorment (973 248 000) una subscripció temporal a l’edició digital del diari, on tindran accés il·limitat a la versió electrònica de SEGRE, en les mateixes condicions que les tindrien en paper i millorada amb vídeos, gràfics, documents adjunts i qualsevol altre element amb suport web. Tot plegat, amb la finalitat de millorar el servei al lector.

Les visites a segre.com augmenten en més del 100% L’inici de la crisi del coronavirus i la posterior adopció de mesures de restricció per part de les autoritats han produït un increment exponencial de les visites als mitjans de comunicació més fiables, com segre.com, que ha doblat el nombre de visites des del dia 10 de març. Si el nombre habitual de visites a la pàgina web és d’unes 32.000 diàries, dimarts passat es van superar les 60.000 i es va assolir, de moment, al pic màxim el divendres 13 amb més de 73.000, amb la qual cosa es va arribar a gairebé tres milions de pàgines vistes en els últims trenta dies. Una cosa semblant ha passat a Lleida TV, en què el nombre d’espectadors diaris ha augmentat en un 50 per cent gràcies al desplegament informatiu desenvolupat.

tracking