SEGRE

ENSENYAMENT CURS VINENT

Famílies de Lleida tramiten 854 preinscripcions el primer dia

Les obres de construcció del nou col·legi.

Les obres de construcció del nou col·legi.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Educació va rebre dilluns 854 sol·licituds telemàtiques de preinscripció per al curs vinent en col·legis de Lleida. A tot Catalunya, el departament va registrar 21.637 peticions durant la primera jornada. El termini per a P3 i Primària va començar dilluns i per a l’ESO arrancarà demà, i ambdós acaben el dia 24. Els centres ofereixen 4.182 places de P3 i 5.448 de primer d’ESO.

D’altra banda, l’alcalde, Miquel Pueyo, i l’edil d’Educació, Sandra Castro, van visitar ahir les obres de construcció de l’esperat nou col·legi que unificarà els actuals Pinyana (en mòduls des de la seua creació fa una dècada) i Balàfia. D’altra banda, la nova pista esportiva ja està finalitzada i en funcionament, i també es poden apreciar els pilars de l’estructura del futur edifici.

La Generalitat va començar les obres el juliol de l’any passat i està previst que acabin coincidint amb l’inici del curs 2022-2023. El centre acollirà uns 400 alumnes dels col·legis Pinyana i Balàfia i tindrà dos línies. En aquest sentit, les comunitats educatives de les dos escoles estan recollint actualment propostes de noms per al nou col·legi. Algunes d’aquestes propostes són Julieta Agustí i Les Magnòlies.

Les obres de construcció del nou col·legi.

Les obres de construcció del nou col·legi.MAGDALENA ALTISENT

tracking