SEGRE

COMERÇ BARRIS

El mercadillo recobra vida

Els paradistes del Camp d'Esports afirmen que estan recuperant la clientela d'abans de la pandèmia || També han guanyat compradors més joves

Vista general d’un dels passadissos del mercadillo del Camp d’Esports, que ahir va obrir tot i ser festiu.

Vista general d’un dels passadissos del mercadillo del Camp d’Esports, que ahir va obrir tot i ser festiu.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els paradistes del mercadillo del Camp d’Esports van perdre part de la clientela quan després del primer confinament van tornar a obrir, però ara l’estan recuperant. De fet, asseguren que “hem tornat a una certa normalitat prepandèmia, però hem passat un any i mig molt dur”.

Així ho van assegurar paradistes consultats per aquest diari ahir, quan el mercadillo va obrir malgrat ser un dia festiu. Van afegir que a pesar d’haver-se sentit recolzats per les administracions “hem passat un any i mig molt dur, si no hi ha activitats socials la gent no compra”.

El Fernando, un venedor de roba, recorda que “hem estat dels últims a tornar a l’activitat, perquè els de fruites i verdures van poder obrir molt abans que nosaltres i crec que això ha comportat un descens molt seriós de la clientela”. Un fet que atribueix que “la gent tenia molta por i evitava aglomeracions, però a poc a poc anem recuperant aquests clients de tota la vida, la majoria gent gran, de forma que es podria dir que ja estem en la nova normalitat”.

Una opinió que comparteix la Marisa, una paradista de calçat, que diu que “quan vam tornar a obrir part de la clientela que teníem era nova, generalment famílies joves, mentre que als clients més grans els vam perdre, però ara estan tornant, suposo que és perquè estan vacunats o la situació ja està més calmada, i això es nota per les vendes, que van a més”.

D’altra banda, el Josep, que regenta una parada de fruites i verdures, coincideix també que “la gent està tornant, però ara vindrà la davallada de l’estiu, però sí, estem en la nova normalitat”.

tracking