SEGRE

Estudiants creen l'Slavia, una versió 'spider' de l'Skoda Scala

La variant spider de l'Scala combina les línies atrevides del model compacte contemporani amb un principi de disseny comú dels primers dies de l'automoció.

Estudiants creen l'Slavia, una versió 'spider' de l'Skoda Scala

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El setè cotxe dels estudiants Skoda, dissenyat per 31 aprenents de l’escola de formació professional de Škoda de Mladá Boleslav, posa el passat en relació amb el present. Així, el descapotable Slavia ret homenatge a l’aniversari de Škoda Auto i commemora el nom de les primeres bicicletes produïdes per Václav Laurin i Václav Klement, després que fundessin la companyia el 1895.

La variant spider de l’Scala combina les línies atrevides del model compacte contemporani amb un principi de disseny comú dels primers dies de l’automoció. Des del primer esbós fins a la construcció d’aquest cotxe únic, els estudiants han completat ells mateixos tots els passos del procés, amb el suport dels seus instructors, així com dels experts dels departaments de disseny, producció i desenvolupament tècnic.

El rendiment és cortesia del motor 1.5 TSI de l’Scala, amb una potència de 150 cavalls i una transmissió DGS de set velocitats.

Altres elements adoptats en el model inclouen els eixos frontal i posterior, la direcció, l’electrònica al complet, així com els sistemes d’assistència.

tracking