SEGRE
Carlos Fuentes, a 8TV.

Carlos Fuentes, a 8TV.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sorprenent el cas de 8TV. Fa un temps, no gaire, vam escriure aquí que tan sols li faltava el futbol per convertir-se en la líder indiscutible a Catalunya.

Ho tenia tot a la mà per desbancar TV3, però la marxa de Josep Cuní i d’Alfons Arús, els seus dos puntals, la va empènyer a una caiguda als inferns que encara no s’ha acabat. Nicola Pedrazzoli la va comprar, fa uns mesos, al Grup Godó, però la seua mà, de moment, no es nota.

Marginal en audiència, s’esllangueix entre discrets llargmetratges i eternes reposicions de programes i sèries low cost ja vistos en altres cadenes. L’única novetat, si se li pot dir així, és haver col·locat, de dilluns a divendres i en horari impossible, Carlos Fuentes, el pare franciscà que alterna el púlpit amb el plató, per presentar el seu Catalunya opina, un més del mateix d’anteriors i semblants programes que ja va passejar sense cap èxit per TVE de Catalunya o en cadenes residuals, algunes de fins i tot desaparegudes, com Canal Català, Metropolitan, Intereconomía o Tr3ce. Potser després de l’estiu...!.

tracking