SEGRE
Rocío Carrasco, al tràiler.

Rocío Carrasco, al tràiler.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

“Son ochenta días son, ochenta nada más para dar la vuelta al mundo.” Així arrancava la sintonia cantada per Mocedades que donava pas a la versió animada de La vuelta al mundo en 80 días escrita per Jules Verne.

Mediaset l’ha modificat lleugerament i l’ha deixat en “son cuatro minutos son, cuatro nada más para reflotar Sálvame”. Després d’encadenar derrota rere derrota (en matèria d’audiències s’entén) davant d’Atresmedia i la seua armada turca, i de no trobar la manera de frenar una sagnia d’espectadors tan gran, Don Vasile ha agafat el toro per les banyes (o el rave per les fulles, que aquí el refranyer no té miraments) i ha avançat el tràiler de la segona temporada de Rocío, contar la verdad para estar viva, que en aquesta nova entrega es titularà En el nombre de Rocío.

Deixant de banda els cadàvers que va deixant pel camí a la mateixa casa, cal reconèixer que l’avanç, estrenat ahir dimecres, està ben muntat, amb un “ningú no escapa a la veritat” d’entrada i un “quan vulgueu” a la pregunta de “tornem a començar?” La cosa promet sang i vísceres..

tracking